Rádio Devín proti násiliu – benefičný koncert pre Ukrajinu

Rádio Devín proti násiliu – benefičný koncert pre Ukrajinu
Pozývame Vás na benefičný koncert Rádia Devín pre Ukrajinu, ktorý sa symbolicky koná v Deň boja za slobodu a demokraciu – 17. novembra 2022 o 17.00 vo Veľkom koncertom štúdiu Slovenského rozhlasu na Mýtnej 1 v Bratislave. VSTUP na benefičný koncert JE VOĽNÝ.

Sledujte live stream RTVS tu

Na koncerte vystúpia umelci a priatelia Rádia Devín, ktoré sa svojím obsahovým zameraním k myšlienkam humanizmu a empatie vždy hlásilo. V programe účinkujú: Lucia Vráblicová, Vladimír Jedľovský, Zuzana Mojžišová, Miki Skuta, Stano Palúch, Rasťo Andris, Soňa Horňáková, Mária Gavalová, Tomáš Boroš, Ivan Šiller, Matúš Wiedermann, Imrich Szabo, Detský zbor Superar, aj Detský a dievčenský zbor Slovenského rozhlasu.


Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Koncert si budete môcť vypočuť aj v priamom prenose Rádia Devín alebo sledovať naživo online na webe RTVS.

Pomôžme spoločne tým, ktorí to potrebujú. Vyzbierané finančné prostriedky pomôžu ťažko skúšaným obyvateľom Ukrajiny na pokrytie naliehavých potrieb a zmiernenie vplyvu nadchádzajúcej zimy, ktorá bude nesmierne náročná.
…………………………………………
Dobrú myšlienku môžete podporiť už dnes, a to dvojakým spôsobom:

1. Zaslaním darcovskej SMS správy na telefónne číslo 837, ktorá bude spoplatnená sumou 5,- €. Darcovská správa SMS sa posiela bez textu.

2. Zaslanie peňažných prostriedkov na účet Verejnej zbierky SK39 1100 0000 0029 4101 6716.

Príďte. Pomôžte. Potrebujú nás

Partnerom benefície je n.o. Človek v ohrození.


QR kód - benefičný koncert rádia Devín_oprava.png

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame