Bábkarská Bystrica Tour 2018

Bábkarská Bystrica Tour 2018

„Svet sa nekončí za vaším plotom. Práve naopak, tam sa všetko iba začína..." To sú slová Mariána Pecka, režiséra a umeleckého šéfa Bábkového divadla na Rázcestí v Banskej Bystrici. Už niekoľko rokov vytvára spolu s ostatnými Medzinárodný festival súčasného bábkového divadla pre deti a dospelých Bábkarská Bystrica. Ten sa začína v Banskej Bystrici už tento piatok a má mnoho zaujímavých hostí a sprievodných podujatí. Na Mariána Pecka sa obrátila redaktorka Jarmila Vitovičová:

Bábkarská Bystrica Tour 2018 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Od 5. do 9. októbra 2018 sa v Banskej Bystrici a šiestich ďalších obciach Banskobystrického kraja uskutoční 21. ročník najväčšieho festivalu bábkového divadla na Slovensku. Bábkarská Bystrica Tour 2018 ponúkne predstavenia pre detské i dospelé publikum, scénické diela, viac než stovky umelcov, sprievodné a paradivadelné aktivity, platformu pre rodiny s deťmi v divadelnom šapite a iné inšpirácie bábkodivadelného sveta.

Redaktor banskobystrického rozhlasového štúdia Egon Tomajko si vo štvrtok 27. 9. 2018 pozval ako hostí naladených na Devín organizátorov tohto  festivalu Ivetu Škripkovú a Mariána Pecka

L 27. 9. 2018-O festivale Bábkarska Bystrica Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto/Zdroj: z oficiálneho vizuálu podujatia

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame