Folkfórum_live: Adrian Bloom & Klady kľudu

Folkfórum_live: Adrian Bloom & Klady kľudu

Vysielame v priamom prenose v piatok 9. 6. o 19:00 v RD.

Na druhom tohtoročnom dvoj koncerte Folkfórum_live predstavia svoju aktuálnu hudobnú tvorbu hudobníci domácej folkovej a alternatívnej hudby: pesničkár Adrian Bloom a art rocková skupina Klady kľudu. Koncert sa uskutoční v Komornom štúdiu Slovenského rozhlasu v Bratislave , 9. júna o 19:00h. Vstup na koncert je voľný. Koncert vysiela v priamom prenose Rádio Devín

ADRIAN BLOOM je slovenský pesničkár, žije a tvorí v Bratislave. Jeho autorská tvorba ponúka zmes folku, blues a popu. V textoch piesní sa snaží zachytiť neobyčajné momenty zo svojho bežného života. Patrí k výrazným osobnostiam súčasnej pesničkárskej scény. Jeho príjemný, zamatovo mäkký hlas znie vždy vyrovnane a sebaisto. Adrian ako autor, gitarista aj spevák je presvedčivý, patrí k tomu vzácnemu druhu interpretov, ktorí disponujú prirodzenou dávkou slnečného optimizmu, ľahkosti, nadhľadu a elegancie.

0024506227_10.jpg Adrian Bloom.jpg

V súčasnosti sa venuje písaniu nových piesní a živým koncertom. Na koncerte v Slovenskom rozhlase Adrián zahrá výber zo svojho repertoáru - autorské piesne s anglickými textami a folkové aj bluesové štandardy.

192839870_442994706878139_1958076929357714898_n.jpg KLADY KĽUDU.jpg

KLADY KĽUDU je bratislavská skupina, ktorú evidujeme na našej hudobnej scéne od roku 2012. Zakladateľom a frontmanom kapely, je gitarista spevák a autor pesničiek Mário Oravský. Aktuálne kapela pôsobí v zostave: Mário Oravský – spev , gitary, hudba, texty, Ivan Galanský – basová gitara, Oliver Ďurčo – bicie, vokály, Marián Jaslovský – klávesy, flauta, saxofóny, elektronika. V tvorbe skupiny nájdeme odkaz rockovej hudby 60. a 70. rokov, ale aj ideu priekopníkov slovenského big beatu, jazz rocku a fusion.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame