Bluetime vol. 6/2024

Bluetime vol. 6/2024

Vysielame v premiére v utorok 7. 5. 2024 o 19.00 v RD.

V novom vydaní relácie BlueTime si vypočujete reportáž z festivalu Sharpe, ktorý sa konal v bratislavskej Novej Cvernovke a v rámci troch festivalových dní priniesol nielen parádnu porciu novej hudby, ale aj veľa zaujímavostí a informácií v rámci diskusných panelov a konferenčnej časti tohto showcasového festivalu.

Prinesieme vám rozhovor so spoluzakladateľom a jedným z dramaturgov festivalu, Michalom Berezňákom. Budete počuť aj hudobných profesionálov, promotérov či každoročných návštevníkov festivalu. Zažijete spolu s nami atmosféru tohtoročného festivale Sharpe ešte raz!

Z Garáže na pódiá. Tak znie otvorená výzva pre začínajúce kapely, ktorú aj tento rok vyhlasuje festival Pohoda a Európske hlavné mesto kultúry Trenčín 2026. Počúvajte nás a nezabudnite sa prihlásiť.

Predstavíme vám aj nový singel speváčky a skladateľky ktorá sa volá Timea. V našom pravidelnom seriáli vám vysvetlíme veľmi sprofanované slovo „rock“, ktoré vám ukážeme aj z inej perspektívy. A nezabudneme ani na koncertnú ponuku, ktorá je pre vás v nasledujúcich dňoch pripravená. Urobte si pohodlie. Nikým a ničím nerušené počúvanie želá dvojica Milan Greguš a Ján Sklenár.

Foto/zdroj: Festival Sharpe

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame