BlueTime vol. 15/2022

BlueTime vol. 15/2022

Vysielame v utorok 18.10.2022 o 19:00 v RD.

Tentoraz sme pre vás vybrali kapelu, ktorá možno nepredstavuje to, čo možno označiť slovným spojením ortodoxný blues, ale tzv. „bluesový feeling“ je v ich hudbe a tvorbe zastúpený veľmi výrazne. Bude nám hrať kapela Sun Kil Moon.

Pozrieme sa aj na domácu hudobnú scénu a spoločne s Petrom Stojkom z Trnavskej hudobnej spoločnosti o.z. predstavíme už 12. ročník medzinárodného festivalu Blues Moods, ktorý sa uskutoční už tento piatok v KC Malý Berlín v Trnave.

Koncom októbra na vás v Prahe čaká skutočná hudobná lahôdka. Predstaví sa jedna z najlepších živých hudobných formácii, kapela Tedeschi Trucks Band. Ak zostanete s nami, dozviete sa viac!

V Príbehoch blues sa pozrieme aj na bluesové texty a ich prepojenie s africkou kultúrou. A nebudú chýbať ani pozvánky na dobré koncerty. Túto reláciu by sme chceli venovať všetkým obetiam nenávisti a trpiacim len preto, že majú inú farbu pleti, etnickú príslušnosť či sexuálnu orientáciu. Zlo zostane vždy len zlom a my ho musíme ako spoločnosť rezolútne odsúdiť!

Nerušené počúvanie želajú zvukový majster Andrej Klimits a moderátor Ján Sklenár.

Foto/Zdroj: malyberlin.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame