BlueTime vol. 7/2022

BlueTime vol. 7/2022

: Premiéra v utorok 3. 5. o 19.00 v RD.

Tentoraz spoločne navštívime festival Sharpe, ktorý sa prednedávnom konal v bratislavskej Novej Cvernovke a v rámci 3 festivalových dní priniesol opäť parádnu porciu novej hudby a to nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia.

V rozhovore s Isama Zingom, za ktorým stojí producent a hudobník Jonatán Pastirčák,sa dozvieme viac aj o jeho debutovom albume a audiovizuálnom projekte Blurry AF. Dvaja osobití bluesmani českej hudobnej scény spojili svoje umelecké dráhy. Matěj Ptaszek a Bužma sa hlásia o slovo s novinkou Blues And Gospel.

Predstavíme vám aj nový album Fear of the Dawn jedného z najinovatívnejších hudobníkov za posledné obdobie. Áno, je ním Jack White.

Blues ako nová hudba bola na začiatku minulého storočia novým fenoménom a prekvapením aj pre vtedajších hudobných profesionálov. Počúvajte aj Príbehy blues.

A nezabudneme na koncertnú ponuku ktorá je pre vás v slovenských kluboch a krčmách pripravená. Urobte si opäť pohodlie. Nikým a ničím nerušené počúvanie Vám želá dvojica Jakub Horňák a Ján Sklenár.

Foto/Zdroj: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame