Tribune des jeunes musiciens 2015

Tribune des jeunes musiciens 2015

Cyklus záznamov troch koncertov Young Musicians Rostrum - Tribune des jeunes musiciens švajčiarskej interpretačnej súťaže. Tribune des jeunes musiciens je švajčiarskou obdobou koncertov Štúdio mladých, Hudba mladých alebo v súčasnosti Hudobné Rádio Devín, ktoré môžete počúvať vo vysielaní Rádia Devín. Toto Fórum mladých hudobníkov založil v roku 1994 Ulrich Kohler. Ide o koncertnú platformu, ktorá sa stala v západnom Švajčiarsku katapultom na scénu profesionálnych interpretov pre talentovaných mladých hudobníkov. Medzi tých, ktorým pozvanie a aktívna účasť na tomto rozhlasovom programe pomohla, patrí hudobníci ako Cédric Pescia, Renaud Capuçon, Nelson Goerner alebo Marie-Claude Chappuis.
Tribune des jeunes musiciens v súčasnosti usporadúva redaktor Ján Nehring a poskytuje podporu ďalším a ďalším mladým perspektívnym talentom na koncertoch v štúdiu Ansermet v Ženeve.

Program:

27.10.2016 19.00 Záznam koncertu harfistky Anaïs Gaudemard
24.11.2016 19.00 Záznam koncertu huslistky Nadja Nevolovitsch a jej hostí (Timothée Coppey - husle, Emilia Mihaela Rotomeza - viola, Domitille Coppey - violončelo, Nora Bosch - klavír)
22.12.2016 19.00 Záznam koncertu Armida Quartet (Martin Funda - husle, Johanna Staemmler - husle, Teresa Schwamm - viola, Peter-Philipp Staemmler - violončelo)

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame