Záverečné vyhodnotenie súťaže

Záverečné vyhodnotenie súťaže

Na začiatku celej súťaže bola myšlienka pripomenúť si veľké hlasy v archíve, veľké diela v literatúre, ale formou, ktorá pristane ránu a netreba nič nikde hľadať, ani študovať...a vy milí poslucháči ste túto našu myšlienku - hru prijali, čo nás veľmi teší. Niektorí z vás odpovedali na všetkých 15 otázok, viacerí 15 x správne. V reči čísel -– do našej súťaže sa zapojilo 125 poslucháčov, ktorí poslali spolu 460 odpovedí. Z nich bolo nesprávnych, ale neskoro poslaných 26. Toto sú čísla v rádiu, ktoré nezvykne súťažiť, viac ako príjemné a my sa z nich naozaj tešíme. A aj z toho, že ste písali z celého Slovenska, čo je zas signál, že nás tam u Vás počuť a že nás aj počúvate. Ďakujeme za to.

V piatok ste si vypočuli poslednú otázku, poslali ste posledné odpovede a v sobotu aj meno tretieho víťaza priebežného kola. Je čas vyhlásiť meno absolútneho víťaza, ktorý strávi jeden zaujímavý víkend v Rajeckých Tepliciach. Súťažili ste o víkendový pobyt pre dvoch a podmienkou zaradenia do záverečného žrebovania boli aspoň dve správne odpovede v priebehu celej súťaže.

Absolútnym víťazom súťaže Poznáte klasiku sa stáva pán František Kurilla zo Sniny.

Rádio Devín blahoželá!

Poznáme víťazov priebežných kôl, poznáme absolútneho víťaza a ak vám oprášenie stredoškolských vedomostí robilo radosť, napíšte nám, môžeme v nej niekedy zas pokračovať. Dnes sme ukončili súťaž, ktorou sme si pripomenuli klasiku v literatúre i našom rozhlasovom archíve, ale už o pár hodín, presne o 18-tej vzdáme poctu rozhlasovým hrám, ktoré vznikli v umeleckých réžiách Slovenského rozhlasu v posledných dvoch rokoch. TRH 2017 priblíži 44 rozhlasových hier a vy ich môžete počúvať všetky - od dnes do nedele, vždy od osemnástej do polnoci. A možno sa niekedy v budúcnosti aj ony objavia v podobnej súťaži, akú sme práve dnes ukončili.




Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame