Seriál Boj o moc očami Zuzany Botikovej

Seriál Boj o moc očami Zuzany Botikovej
Minulú nedeľu sa v Los Angeles odovzdávali filmové ceny Zlatý Glóbus. Prestížny ceremoniál sa však tento rok konal akoby za zatvorenými dverami, bez hviezd a bez divákov.
Zmenu formátu však nespôsobila pandémia, ale kontroverzie ohľadom nedostatku rozmanitosti členov poroty a iných amorálnych praktík, spojených s Hollywoodskou asociáciou zahraničných novinárov.

Ceny sa neodovzdávali na pódiu, ale boli vyhlásené cez sociálne siete. Najviac ocenení si odniesol western Sila psa a nová adaptácia muzikálu West Side Story. V televíznych kategóriách to bol seriál Boj o moc. Jeho tvorcovia si prevzali ocenenie za najlepšiu televíznu drámu, zatiaľ čo hviezdy Jeremy Strong a Sarah Snook získali ceny pre najlepšieho herca v hlavnej úlohe a najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe za svoje stvárnenie súrodencov pokazených praktikami bohatej rodiny. Seriál aj jeho hercov predstaví v komentári Zuzana Botiková:

Seriál Boj o moc očami Zuzany Botikovej Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tretiu sériu ocenenej drámy Boj o moc, ktorej premiéra bola minulú jeseň, môžete nájsť na jednej zo streamovacích služieb. Tvorcovia už ohlásili, že seriál bude pokračovať štvrtou sériou. Podľa dostupných informácií by sa mali herci opäť stretnúť pred kamerami v letných mesiacoch tohto roka.


Foto/Zdroj: zo seriálu Boj o moc, HBO

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame