Pripravte sa na Noc divadiel s Rádiom Devín

Pripravte sa na Noc divadiel s Rádiom Devín
Chystáte sa aj vy túto sobotu na Noc divadiel? Tak predtým ako vyrazíte za hranice tradičného zážitku, počúvajte naše mimoriadne živé vysielanie. Zuzana Golianová a jej hosť sa v sobotu 18. novembra od 15.00 do 17.00 spoja s desiatkami divadiel po celom Slovensku, aby zistili, čo sa v nich v tú jedinečnú noc chystá a aká je u nich atmosféra tesne predtým, ako vám otvoria svoje brány.

Do blížiaceho sa 8. ročníka Noci divadiel, sa v sobotu 18. novembra 2017 zapojí 51 divadiel v 23mestách. Heslo „s divadlom do nekonečna" sľubuje návštevníkom špeciálny program, diskusie, prehliadku ochotníckych súborov, ale aj besedy o 17. novembri. Otvorené do neskorých nočných hodín budú veľké kamenné divadlá ako SND, SKD v Martine, ŠD v Košiciach, DJZ v Prešove, ale aj menšie divadelné a ochotnícke súbory, napr. z Kladzian, Malaciek či Semerova. Na tlačovej besede Divadelného ústavu o Noci divadiel nahrával Rastislav Šimášek:

Noc divadiel 2017 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V utorok 14. novembra boli v štúdiu Rádia Devín koordinátor Noci divadiel Dušan Poliščák a divadelný tvorca Svetozár Sprušanský, ktorí sa s moderátorom Radom Passiom rozprávali podrobnejšie o programe 8. ročníka Noci divadiel:

Rozhovor s Dušanom Poliščákom a Svetozárom Sprušanským Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame