Rozhlasový antikvariát :naživo

Rozhlasový antikvariát :naživo

Pozývame na literárno-hudobný podvečer o krásnych knihách.
Kde: Komorné štúdio Slovenského rozhlasu, Mýtna 1
Kedy: 21. november 2018 od 18.00


Knihy si kupujeme, darujeme, vymieňame, požičiavame (a nevraciame) niekedy nájdeme a inokedy odložíme. Patria k našim životom priam bytostne a ani najkrajšie sviatky v roku (áno, stále sú najkrajšie) si bez knihy nevieme predstaviť. A vôbec nie je pravda, že tomu, kto rád číta, sa vyberá kniha najľahšie. Lebo nevieme, čo všetko už má... Tipy na knihy pod stromček si budeme vymieňať v rozhlasovom antikvariáte naživo.

Dvanásť redaktorov Odboru vlastnej tvorby príde do komorného štúdia a bude rozprávať o knižkách, ktoré poznačili ich životy, ktoré ich spravili šťastnými a ktorými oni urobili radosť iným.

Tipy na knihu pod stromček prezradí: Zuzana Belková, Daniela Kapitáňová, Gabriela Magová, Tereza Simanová, Hana Rodová - Kolbašská, Jozef Palaščák, Egon Tomajko, Rastislav Šimášek, Pavol Náther, Štefan Chrappa a Eva Reiselová.

Vianočné vydanie bude o knižkách pod stromček. A pretože v našom antikvariáte nechýba hudba, príde aj Ladislav Fančovič a jeho saxofónové kvarteto Saxophone Syncopators.

Dvere rozhlasového antikvariátu otvoríme v komornom štúdiu Slovenského rozhlasu podvečer 21. novembra o 18.00.

Zastavte sa.

Vstup voľný.

Foto: RD

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame