Súťaž v Rádiu Devín: Kniha pod stromček

 Súťaž v Rádiu Devín: Kniha pod stromček

Poďte s nami súťažiť! Každý deň jedna otázka, každý deň jeden víťaz, každý deň jedna hodnotná obrazová publikácia. Môže byť darčekom pre vás, ale aj vašich blízkych.

Každé ráno položíme jednu otázku, každé popoludnie vyhlásime jedného víťaza a každý deň rozdáme jednu knihu. Stačí, ak budete počúvať Ranné ladenie po deviatej a pošlete odpoveď na adresu: kniha@rtvs.sk; meno víťaza sa dozviete po trištvrte na tri v ten istý deň. Počúvajte, súťažte a získajte krásne knihy - bohaté obrazové publikácie o Slovensku, ale aj o vede, histórii a umení.

Súťažná otázka na dnes - 15. decembra znie:

Ako sa volá balet, ktorý môžete počuť vo zvukovej ukážke a kto je jeho autorom?

Kniha pod stromček - 10 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Odpoveď je Piotr (Peter) Iljič Čajkovskij - balet Luskáčik. Správnych odpovedí bolo dosť, ale knihu pod stromček od nás dostane Michal Matuščák zo Zvolena. Blahoželáme.

Vianočná súťaž Rádia Devín sa dnešným dňom končí. Veríme, že tí desiati, ktorí boli úspešní a zároveň mali šťastie, že sme ich vyžrebovali, budú mať vďaka nám o jednu knihu krajšie Vianoce. Ďakujeme vám všetkým zúčastneným, že počúvate Rádio Devín a aktívne sa zapájate do našich súťaží, prajeme vám ešte veľa krásnych kníh pod ten váš stromček a veľa krásnych chvíľ so zapnutým Rádiom Devín.


Pravidlá súťaže:

1. V pracovných dňoch 4. 12. 2017 - 15. 12. 2017 odvysielame v Rannom ladení o 9.09 súťažnú nahrávku - ukážku z archívu SRo. Otázka, ktorú vám položíme, bude vychádzať zo súťažnej nahrávky. Ak si ju nezapamätáte, nič to. Nájdete ju na našom webe, aj na Facebooku.

2. Svoju odpoveď zasielajte na e-mail kniha@rtvs.sk; Do žrebovania sa dostanú len správne odpovede, ktoré prídu na uvedenú adresu do 13.00. Nezabudnite napísať aj adresu, aby sme mali kam poslať víťazovi knihu.

Vyhodnotenie súťaže:

Vyhodnotenie sa uskutoční každý deň popoludní v Ars rádiu po 14.45. Moderátor vyhlási meno víťaza, ktorý dostane knihu. Bude mu zaslaná poštou

Výsledky predchádzajúcich kôl:
Prvé kolo bolo ukončené 4. 12. o 13.00. Vyhodnotenie prvého kola: Správna odpoveď - Pavol Barabáš. Víťazkou kola sa stala: Jana Procenko z Košíc.

Druhé kolo bolo ukončené 5. 12. o 13.00. Vyhodnotenie: Správna odpoveď - Nikolaj Nikitin. Výhercom druhého sa stal Michal Maťko z Rakova.

Tretie kolo bolo ukončené 6. 12. o 13.00. Vyhodnotenie: Správna odpoveď - Terézia Vansová. Víťazkou 3. kola súťaže je pani: Elena Lichá Zábranská z Bratislavy.

Štvrté kolo bolo ukončené 7. 12. o 13.00. Vyhodnotenie: Správna odpoveď - Eva Šušková. Víťazom 4. kola súťaže je pán: Róbert Svíba zo Skalice.

Piate kolo bolo ukončené 8. 12. o 13.00. Správna odpoveď: Variácie. Víťazkou 5. kola súťaže je pani: Ivana Matonogová zo Šale.

Šieste kolo bolo ukončené 11. 12. o 13.00. Správna odpoveď: Karol L. Zachar. Knihu pod stromček vyhral pán Ján Blažovský z Popradu.

Siedme kolo bolo ukončené 12. 12. o 13.00. Správna odpoveď: Mimi a Líza. Knihu pod stromček od nás dostane: Viera Kollová z Liptovskej Osady.

Vyhodnotenie ôsmeho kola súťaže: Správna odpoveď: Johann Sebastian Bach: Vianočné oratórium. Knihu pod stromček od nás dostane: Jaroslav Šterdas z Považskej Bystrice.

Vyhodnotenie deviateho kola: Správna odpoveď: Letmý sneh. Knihu pod stromček od nás dostane: Roman Vígh z Pozby.

Všetkým výhercom blahoželáme!

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame