Folkfórum Live 2016

Folkfórum Live 2016

Jedinečnú atmosféru živých koncertov ponúkne aj 3. zo série hudobných večerov FOLKFÓRUM LIVE!

14.októbra 2016 o 19:00h v Komornom štúdiu SRo predstavia svoj najnovší repertoár renomovaní umelci slovenskej bluesovej scény: SILVIA JOSIFOSKA & BLUES LABORATORY a skupina BLUESWEISER s frontmanom Jurajom "Dura" Turtevom.

SILVIA JOSIFOSKA a BLUES LABORATORY

Silvia Josifoska
- spev
Ivan Tomovič - gitara , loopy, zvuky
Štefan Pišta lengyel - gitara, rytmy

Excelentná bluesová  speváčka Silvia Josifoska   a jej  Blues Laboratory  ponúka originálnu, svojskú hudbu tvorenú   spojením klasického blues s príbuznými žánrami  ako soul, jazz, funk , rock .  Citlivým , vkusným využitím  elektroniky a skreslených  zvukov , a tiež    brilantným improvizačným majstrovstvom znamenitých hudobníkov  sa tak  blues dostáva  do dimenzie zaujímavých, futuristických impresií.

BLUESWEISER

Juraj Turtev
- spev, gitara
Ivan Tomovič- el.gitara
Erik Bínovský- bas. gitara
Pavel "Doky" Doležal- saxofóny
Elo Vojta- bicie

Jedna z najstarších a najuznávanejších blues rockových kapiel na Slovensku , ktorá si už od svojho vzniku(v  r.1986) na čele s frontmanom  a zakladateľom, Jurajom Turtevom  razí svoju vlastnú  cestu. Prísne strážené hranice, konzervatívneho , 12 taktového blues,  s nadhľadom a ľahkosťou prekračuje, a  tak vytvára jeho novú podobu. Iskrivú, energickú a vzrušujúcu hudbu, pohybujúcu sa na hrane elektrického blues, funky, rocku , jazzu a alternatívy.

Dvojkoncert Folkfórum Live vysiela Rádio Devín v priamom prenose. Vstup je voľný!
Tešíme sa na Vás...

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame