World Music pod Pyramídou

World Music pod Pyramídou

Koncert „World Music pod Pyramídou" sa uskutoční 20. 9. 2017 o 20.00 hod. v Komornom štúdiu Slovenského rozhlasu a v priamom prenose bude tiež odvysielaný v Rádiu_FM a v Rádiu Devín. Na koncerte sa predstavia KarpaTon a Ľubomír Gašpar Cimbal Project.

KarpaTon
Na World Music Festivale Bratislava sa Michal Smetanka predstaví so svojím dlhodobým a „tekutým" projektom KarpaTon, ktorého členovia hľadajú korene hudby z východného Slovenska a spájajú ich so širším kultúrnym a hudobným kontextom. Jeho najnovší program sa volá Hlasy predkov a venuje sa špeciálne hudbe etnografickej skupiny Lemkov - jeho súčasťou sú okrem domácich interpretov aj hosťujúci hudobníci z Poľska (Maciej Harna) a z Česka (Rut Pajorková).

Ľubomír Gašpar Cimbal Project
Zoskupenie Ľubomír Gašpar - Cimbal project, ktoré vyniká svojou originalitou a zaujímavým spojením cimbalu a jazzového tria, vzniklo začiatkom roku 2015. My sa môžeme tešiť na koncert tohto kvarteta v rámci nášho festivalu, keď 20. septembra 2017 predstaví skladby z pripravovaného debutového albumu.


Počúvajte svetovú hudbu pod pyramídou!

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame